Avantaje membri

De ce sa devii membru Gano?

Suntem intr-o perioada in care fiecare persoana isi doreste sa aiba parte de produse de calitate la preturi cat mai  avantajoase. Acesta este un prim motiv pentru a alege sa deveniti mebru Gano. Acest lucru nu este obligatoriu.

In momentul in care ati ales aceasta optiune puteti beneficia din start de  o reducere de 25 % din valoarea afisata pe site, iar de fiecare data cand se face cate o cumparatura de minim 60 pv-uri lunar se genereaza automat un discount, in functie de ce s-a cumparat. Acest lucru nu este obligatoriu, iar reducerea de 25% ramane valabila indiferent de cumparaturile pe care le faceti.

De asemenea, la fiecare cumparatura de 180 pv-uri pe o factura, se primeste un produs gratuit.

O data devenit membru, ai de asemenea posibilitatea sa iti dezvolti o activitate part-time, doar daca consideri ca este pentru tine, iar daca  raspunsul tau este afirmativ, nu ezita sa ne contactezi la adresa de email : gano.cr@gmail.com . O discutie nu te angajeaza la absolut nimic, ci doar te ajuta sa ai o imagine de ansamblu mult mai clara cu privire la implicatiile acestei activitati.

 

 De ce sa NU devii membru Gano?

Nu este necesar sa devii membru daca nu vrei o reducere permanenta de 25% si daca doar vrei sa testezi produsele sa vezi daca iti plac.

Aceste produse nu sunt pentru tine daca nu vrei sa-ti imbunatatesti starea de sanatate si daca nu crezi absolut deloc in beneficiile sumplimentelor alimentare, asa ca este mai bine sa nu iti “pierzi” nici banii si nici timpul pentru a testa un produs de calitate pentru ca ulterior sa spui ca nu este bun,pentru ca din pacate inca nu s-a inventat produsul minune si special pentru tine.