Avantaje membri

De ce sa devii membru Gano?

Suntem intr-o perioada in care fiecare persoana isi doreste sa aiba parte de produse de calitate la preturi cat mai  avantajoase. Acesta este un prim motiv pentru a alege sa deveniti membru Gano. Acest lucru este optional.

In momentul in care ati ales aceasta optiune puteti beneficia din start de  o reducere de 25 % din valoarea afisata pe site, iar de fiecare data cand se face cate o cumparatura de minim 60 pv-uri lunar se genereaza automat un discount, in functie de ce s-a cumparat. Acest lucru este de asemenea optional, iar reducerea de 25% ramane valabila indiferent de cumparaturile pe care le faceti.

De asemenea, la fiecare cumparatura de 180 pv-uri pe o factura, se primeste un produs gratuit.

O data devenit membru, ai de asemenea posibilitatea sa iti dezvolti o activitate part-time, doar daca consideri ca este pentru tine, iar daca  raspunsul tau este afirmativ, nu ezita sa ne contactezi la adresa de email : gano.cr@gmail.com . O discutie nu te angajeaza la absolut nimic, ci doar te ajuta sa ai o imagine de ansamblu mult mai clara cu privire la implicatiile acestei activitati.

 

 De ce sa NU devii membru Gano?

Nu este necesar sa devii membru daca nu vrei o reducere permanenta de 25% si daca doar vrei sa testezi produsele, sa vezi daca iti plac.

Aceste produse nu sunt pentru tine daca nu vrei sa-ti imbunatatesti starea de sanatate si daca nu crezi absolut deloc in beneficiile suplimentelor alimentare, astfel ca este mai bine sa nu iti “pierzi” nici banii si nici timpul daca ai dubii in ceea ce priveste aceste produse, pentru ca din pacate inca nu au aparut pe piata produse care sa rezolve 'situatii' de sanatate fara implicarea noastra ca indivizi .