Program Start-Up


Pachetul Start-Up are o serie de avantaje, deloc de neglijat, cum ar fi o reducele de 17 %, oferita prin produsele gratuite existente in compozitia pachetului la achizitionarea acestuia, cat si posibilitatea automata de a achizitiona  produsele ulterior, cu o reducere permanenta de 25 % din pretul afisat pe site.


Pe langa reducerea aferenta, acest pachet ofera posibilitatea de a face parte dintr-un sistem care ofera si multe alte avantaje, unul dintre acestea fiind cel de a se genera discount-uri la fiecare comanda de minim 60 pv-uri/lunar sau 180 pv-uri.


Acest pachet poate fi privit si ca o investitie in sanatatea ta fizica, prin starea de bine care vine la pachet o data cu placerea de a savura o bautura calda care ajuta la imbunatatirea mediului intern al organismului nostru.


Pachetul Start-Up poate fi cumparat doar o singura data si doar daca se ia decizia de a va inregistra in sistem. Prin intermediul acestui pachet aveti posibilitatea de a testa aproape toate produsele comercializate de Gano Excel, iar astfel va puteti face o opinie optima cu privire la calitatea si beneficiile produselor imbogatite cu Ganoderma.

 

            De ce sa astepti sa vina perioada reducerilor, cand poti sa beneficiezi de ele in fiecare zi? Decizia iti apartine!

Pastreaza-ti obiceiul consumand produse care ajuta la mentinerea si imbunatatirea starii tale de sanatate.